top of page
Ha, ik ben Roos! 

Jarenlang heb ik achter de schermen gewerkt bij de televisie en een tijdlang mijn eigen productiebedrijf gehad. Met dit werk heb ik het geluk gehad de wereld over te mogen. Ik heb veel mooie mensen ontmoet, adembenemende natuur gezien, heerlijk gegeten en ben geprikkeld door de dagen die altijd verrassend waren. 

 

Maar onbewust werd ik de wereldreiziger in een constante zoektocht naar rust en een thuis. Het reizen en werken waren een vlucht geworden. Het voelde alsof ik ver was afgedreven van wie ik werkelijk was, ik voelde me leeg. Het werd tijd om stil te staan om vanuit daar weer verder te kunnen. En het stilstaan werd confronterend. Er kwam rouw, angst, verdriet en boosheid. Maar langzaam hield het vluchten op en kwam er erkenning voor de wirwar aan emoties. Ik begon meer rust, ruimte en veerkracht te voelen en dit is niet meer weg gegaan.
 

Inmiddels werk ik nu een aantal jaar als coach en bied ik anderen ruimte om stil te staan om vanuit hier weer vooruit te kunnen. Ruimte voor alles wat gevoeld en gezegd mag worden.

Achtergrond

Roos is gecertificeerd coach en staat als Erkend Coach ingeschreven bij de StiR.

stir-logo-bm-roze_edited.png

2-jarige opleiding Master Coach - Europees Instituut
Workshop Rouw - Phoenix Opleidingen 
Transactionele Analyse - Phoenix Opleidingen
Systemisch werk - NTINLP 
Familieopstellingen - Bert Hellinger Instituut (gestart in 2022) 

 

Verder
Master Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam
Upgraders - Post HBO opleiding van Artez Arnhem


Om zuiver te blijven in haar coaching van 
cliënten volgt ze regelmatig intervisies en supervisie. 

bottom of page