top of page

Aanbod

Coaching & Begeleiding

1 op 1 coaching

Je hebt het gevoel in rondjes te blijven lopen zonder écht vooruit te komen. Oude patronen lijken je niet los te willen laten. Je krijgt weinig energie van de dingen die je aan het doen bent. Of misschien ervaar je weinig balans in werk en privé.

In deze sessies kijken we naar jouw vraag en verlangens voor de toekomst. We kijken naar wat jou in het hier en nu kan helpen en formuleren gerichte doelen vanuit verlangens die je hebt.

De sessies duren 90 minuten.

website 2_edited.png
shutterstock_1194723013_edited_edited.pn

Het Intentiejaar

In een jaar kan er ontzettend veel gebeuren en het is niet altijd makkelijk om als zelfstandig ondernemer je eigen koers te bepalen of aan te houden. Het vergt lef om telkens weer te kiezen voor wat voor jou belangrijk is. Juist als leven en werken zo dichtbij elkaar liggen.


Wat als je een jaar lang kan steunen op de kritische en warme denkkracht van een groep gemotiveerde mede-ondernemers? Wat als je gedurende dat jaar begeleiding krijgt bij het vormen van en reflecteren op jouw intenties en de keuzes die je maakt?

In een jaar kom je 5 keer een dag samen met een groep van 7 andere deelnemers. Deze groep wordt een jaar lang jouw klankbord. Hier word je geprikkeld, vind je vertrouwen, (h)erkenning en inspiratie. Geen quick fix, geen tips&tricks, wel een plek waar je weer verbinding kunt maken met je eigen kompas.

 

Samen met Eva Duffhues mag ik deze dagen begeleiden. In september starten we met een nieuwe groep. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website.

bottom of page